Dette er Smartfinans.no

Smartfinans.no er en gratis forbrukerportal med nyheter, tester og artikler innen personlig økonomi. Her finner du informasjon om en rekke aktuelle temaer, presentert på en enkel og forståelig måte.

Vårt mål er å gi deg kunnskapen du trenger for å ta de beste valgene for din privatøkonomi.

Visjon og mål

Smartfinans.no skal være en av Norges ledende kunnskapsportaler innen personlig økonomi. Målet er å være din foretrukne destinasjon når du ønsker å lese deg opp på et emne eller er usikker på hvilke privatøkonomiske valg du bør ta.

Teamet bak Smartfinans.no skal være blant de mest kunnskapsrike i landet innen emnene vi skriver om. Vi skal benytte denne kunnskapen til å lage opplysende artikler og tester som hjelper norske forbrukere ta bedre valg i hverdagen.

Vi leverer ikke finansielle tjenester

Smartfinans.no er verken en tilbyder av bank-, finans- eller forsikringstjenester. Vi arbeider utelukkende med tjenester knyttet til sammenligning, samt produksjon av redaksjonelt innhold.

Våre tester og sammenligninger er basert på offentlig tilgjengelige data. Vi lenker videre til selskaper innen bank og finans for å gjøre det enklere for forbrukere å benytte seg av deres tjenester.

Utover dette er Smartfinans.no en kommersielt nettside som kan motta provisjon for å sende brukere videre til finansinstitusjoner.

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg om du har spørsmål, tips til forbedring, ris eller ros. Kontaktskjema finner du på denne siden.

Kontaktinformasjon

Smartfinans.no
Driftes og eies av Dolphin Internet AS
Org.nr: 922 198 586

post@smartfinans
Telefon: +47 973 13 737

Krambugata 2
7011 Trondheim
Norge

Våre skribenter

Smartfinans.no anbefaler
Annonselenke. Eks: 120 000 kr o/5 år, eff. rente 11 %, kostnad 34 341 kr, totalt 154 341 kr.