Dette er Smartfinans™

Smartfinans™ er en gratis forbrukerportal som tilbyr redaksjonelle tester og artikler innen bank, finans, strøm, forsikring og mer.

Vi har oversiktlige tester og rangeringer av en rekke produkter i ulike kategorier (for eksempel kredittkort, innboforsikring, beste spotprisavtale, og så videre). Målet vårt er å gjøre det så enkelt som mulig for deg å se hva som skiller de ulike aktørene fra hverandre. I tillegg har vi flere sider med relevant og gratis statistikk, som vi ønsker skal være til nytte for journalister og skribenter.

Visjon og mål

Smartfinans skal være Norges ledende kunnskapsportal innen finansrelaterte produkter. Målet er å skape Norges største forbrukerportal for kunnskap og sammenligning, samt være din foretrukne destinasjon når du er usikker på hvilke privatøkonomiske valg du bør ta.

Teamet bak Smartfinans.no skal inneha mest kunnskap i landet innen emnene vi skriver om. Vi skal benytte denne kunnskapen til å lage opplysende artikler og tester som hjelper norske forbrukere ta bedre valg i hverdagen. I tillegg skal vi ha en aktiv rolle i debatter og media, med mål om å formidle objektiv informasjon.

Smartfinans er ikke en leverandør av lån, strøm og forsikring

Vi ønsker samtidig å understreke at Smartfinans verken er en tilbyder av bank-, finans- eller forsikringstjenester. Smartfinans.no arbeider utelukkende med tjenester knyttet til sammenligning, samt produksjon av redaksjonelt innhold. Våre tester er basert på offentlig tilgjengelige data, og vi lenker videre selskaper innen bank og finans for å gjøre det enklere for forbrukere å benytte seg av deres tjenester og tilbud.

Utover dette er Smartfinans.no er et kommersielt nettsted som kan motta provisjon for å sende brukere videre til finansinstitusjoner.

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg om du har spørsmål, tips til forbedring, ris eller ros. Kontaktskjema finner du på denne siden.

Nettsiden eies og driftes av Dolphin Internet AS (org.nr: 922 198 586).

Kontaktinformasjon

post@smartfinans.no
Telefon: + 47 973 13 737

Adresse

Krambugata 2
7011 Trondheim
Norge